Zone de Actiune

Este unul dintre programele noastre favorite care sprjina transferul in practica al aspectelor cheie care conduc la performanta in echipa.

Impartiti in grupe de lucru participantii trec prin diverse zone de actiune cu durata de 30-45 minute fiecare dedicate comunicarii, creativitatiii, managementului timpului, cunoasterii interpersonale, calitatii, rezolvarii de probleme etc.

Trainerii nostri creeaza un climat in care echipa descopera conexiuni cu activitatea din cadrul organizatiei, punctele forte si ariile de dezvoltare.

Zone de Actiune se poate derula indoor sau outdoor pentru grupuri cuprinse intre 8 si 500 de persoane. Puteti alege dintre cele peste 40 de activitati de lucru in echipa create de echipa noastra de creatie.

De ce recomandam Zone de Actiune pentru echipa voastra?

  • Permite punerea in valoare a fiecarui membru al echipei
  • Conduce la cresterea motivatiei prin trairea impreuna a succesului
  • Se adreseaza diferitelor stiluri de invatare ale participantilor prin varietatea activitatilor de lucru in echipa incluse
  • Dezvolta competente cheie care sprijina echipa in obtinerea de performante inalte (conducere, managementul timpului si resurselor, inovare, rezolvarea problemelor, planificare etc.)
  • Conduce la cresterea motivatiei echipei
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158