Vanatoarea de Fotografii

Participantii sunt impartiti in grupe de lucru, primesc o camera foto digitala si un set de materiale si au sarcina de a crea o poveste compusa dintr-o succesiune de fotografii.

Tema povestii fotografice poate fi lasata la alegerea echipelor sau se pot alege teme care sa sustina mesajele cheie ale programului de teambuilding sau conferintei.

Este un program deosebit de dinamic si amuzant care dezvolta abilitatile de planificare, organizare, comunicare, rezolvare de probleme si gandire creativa ale participantilor.

Vanatoarea de fotografii poate fi utilizata si in combinatie cu Festivalul de Teatru sau Faceti un Film! si poate fi insotita de o sesiune de reflectie care sa sprijine echipa in descoperirea modalitatilor in care isi poate imbunatati performantele.

De ce recomandam Vanatoarea de Fotografii pentru echipa voastra?

  • Este un program foarte potrivit pentru dinamizarea unei conferinte sau ca parte a unui program de teambuilding motivational
  • Permite manifestarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei.
  • Ii provoaca pe participanti sa fie practici si inovativi in conditii de presiune a termenelor si resurselor.
  • Stimuleaza capacitatile de negociere si comunicare persuasiva ale participantilor in obtinerea resurselor si permisiunilor necesare pentru realizarea fotografiilor.
  • Conduce la intelegerea interdependentelor dintre membrii echipei si la responsabilizarea pe roluri in cadrul echipei (obţinerea resurselor necesare realizării fotografiilor, gestiunea timpului, planificare şi organizare, energizarea şi direcţionarea echipei, armonizarea intenţiilor, disciplinarea comunicării, selecţia ideilor).
  • Ajuta la imbunatatirea cunoasterii interpersonale si a relatiilor in cadrul echipei.
  • Sprijina dezvoltarea unei atitudini proactive orientata catre gasirea solutiilor si depasirea obstacolelor.
  • Temele povestilor fotografice pot fi alese astfel incat sa reflecte mesajele cheie ale programului.
  • Vanatoarea de Fotografii este un program energizant si amuzant ale carui rezultate (fotografiile) constituie un mijloc de reamintire eficace pentru participanti a sentimentelor si descoperirilor din timpul programului mult timp dupa ce acesta s-a incheiat.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158