Teambuilding prin Arta

Participantii vor lucra in grupe de 5-8 persoane pentru a crea adevarate opere de arta! Puteti opta pentru o selectie de pictori care au avut un impact major asupra artei secolului trecut, ca de exemplu Toulouse-Lautrec, Matisse, Picasso, Dali sau puteti alege o tema care sa sustina mesajele cheie ale programului.

Provocarea pentru participanti va fi sa realizeze reproduceri dupa aceste tablouri celebre sau colaje pentru a ilustra tema aleasa.

O alta varianta a activitatii consta in realizarea unui banner de mari dimensiuni ce va cuprinde reprezentari ale indivizilor si grupurilor, create astfel incat sa puna in evidenta lucrurile care ii unesc si sa ii faca sa se simta parte a aceleiasi entitati.

Este o activitate amuzanta, energizanta iar rezultatele sunt mereu surprinzatoare si entuziasmante. Poate constitui de asemenea un excelent mod de demarare a procesului de comunicare a valorilor, viziunii sau obiectivelor organizatiei.

In final are loc un vernisaj animat de Maestrul nostru de Ceremonii, ocazie cu care grupele de lucru comunica intre ele, isi prezinta creatiile si sarbatoresc succesul!

Tablourile rezultate pot fi inramate si afisate la sediul companiei pentru a constitui un suport vizual care sa reaminteasca participantilor experienta si rezultatele din timpul programului de teambuilding.

In finalul sesiunii participantii sunt antrenati de facilitatorii nostri experimentati in realizarea unui dans sincronizat, pe un fond muzical irezistibil!

De ce recomandam Teambuilding prin Arta pentru echipa voastra?

  • Creatiile artistice ale echipei necesita o viziune comuna pentru definirea careia este nevoie de comunicare de calitate si modalitati de construire a consensului.
  • Stimuleaza creativitatea participantilor si ofera un spatiu de exersare a abilitatilor de management al proiectelor.
  • Necesita atat atentie pentru detalii cat si clarificarea unei imagini de ansamblu...exact asa cum este necesar si in cadrul organizatiei reale.
  • Poate facilita clarificarea sau comunicarea viziunii, valorilor sau obiectivelor strategice ale organizatiei.
  • Motivarea si energizarea participantilor prin realizarea in echipa a unor performante deosebite.
  • Creatiile artistice rezultate pot fi expuse la sediul Companiei actionand ca un suport vizual care sa reaminteasca participantilor experienta si rezultatele din timpul programului de teambuilding.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158