Supravietuitorii

Acest program este un mijloc ideal pentru consolidarea unei echipe de succes! Echipa va fi condusa intr-un cadru natural salbatic si va primi un minim de resurse cu care va trebui sa supravietuiasca peste noapte.

Participantii vor gasi solutii pentru procurarea apei potabile, aprinderea si mentinerea focului, pregatirea hranei si construirea unui adapost pentru noapte.

In acelasi timp echipa va primi diverse sarcini. Rezolvarea acestora cu succes va fi premiata cu diverse resurse extrem de utile iar esecul va fi penalizat cu confiscarea unor resurse existente.

In acest program invatarea se produce prin observarea consecintelor actiunilor. Doar cooperarea si lucrul in echipa performant pot ajuta echipa sa reuseasca. Nivelul de provocare al acestui tip de program poate varia in functie de preferintele voastre.

Sentimentul de apropiere dintre participanti pe care il creeaza acest program prin confruntarea cu dificultatile si intunericul este extraordinar! Este o experienta care ii conecteaza pe oameni si ajuta echipa sa-si descopere intr-o maniera palpabila punctele forte si pe acelea care necesita imbunatatire.

Pe toata durata aplicatiei trainerii nostri - cu experienta in actiuni de salvare montana - vor asigura securitatea participantilor.

Va garantam o experienta sigura si semnificativa care va ajuta echipa voastra pe drumul spre succes!

GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158