Festivalul de Teatru

Impartiti in grupe de lucru participantii vor realiza adaptari in viziune proprie dupa versiuni rezumate ale unor piese de teatru celebre (O noapte furtunoasa, Romeo si Julieta etc.).

O alta varianta a acestui program este pregatirea unor scenete care sa faca publicitate produselor, serviciilor, companiei sau departamentului in diferite contexte amuzante.

Participantii vor primi materiale pentru producerea costumelor si decorurilor si posibilitatea de a alege o ilustratie muzicala.

Este o activitate deoesebit de amuzanta care descatuseaza creativitatea participantilor, capacitatea lor de a lucra in echipa, abilitatile de conducere si comunicare si consolideaza spiritul unei companii.

In final putem organiza o Festivitate de premiere pentru cea mai buna regie, adaptare/ scenariu, cele mai creative costume, cel mai bun actor intr-un rol principal si secundar, cea mai buna actrita intr-un rol principal si secundar etc. sau se pot acorda premii pe echipe.

Reprezentatiile vor fi filmate si participantii vor primi o amintire de neuitat cu acestea.

Festivalul de Teatru poate fi utilizat si in combinatie cu Vanatoarea de Fotografii sau Marea Cautare si poate fi insotit de o sesiune de reflectie care sa sprijine echipa in descoperirea modalitatilor in care isi poate imbunatati performantele.

GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158