Faceti un Film!

Dati unui grup de oameni o camera video, materiale din care pot face costume, foi si pixuri pentru scrierea scenariului, o tema care sa-i inspire si veti obtine o experienta extraordinara de lucru in echipa care va scoate la iveala tot ceea ce echipa are mai bun!

Tema filmelor poate varia de la ilustratrea unei viziuni a echipei privind modul ideal de functionare al acesteia, valorile, misiunea sau viziunea companiei, la realizarea unor videoclip-uri publicitare pentru produsele sau serviciile companiei in diferite contexte amuzante pana la orice alt subiect ales de participanti sau care sprijina atingerea obiectivelor urmarite in cadrul programului.

„Faceti un Film!” presupune alocarea rolurilor, colaborare între scenarişti, regizori, costumieri, actori, decoratori, operatori, coordonatori de efecte speciale şi cascadorii.

Este o excelentă activitate de lucru în echipă şi de clarificare a comportamentelor dorite pentru viitor. În acelaşi timp ea va genera un rezultat (filmele) care va constitui un instrument de reamintire a unor aspecte importante mult timp după încheierea programului de teambuilding, va genera coeziune şi o înţelegere comună asupra obiectivelor echipei.

De ce recomandam Faceti un Film! pentru echipa voastra?

  • Ajuta echipa sa isi clarifice viziunea
  • Permite analizarea modului de lucru al echipei, modului de alocare a rolurilor legate atat de sarcini cat si de procese si descoperirea aspectelor care necesita imbunatatire.
  • Permite manifestarea si dezvoltarea abilitatilor de management de proiect.
  • Ii provoaca pe participanti sa coopereze si sa fie creativi in conditii de presiune a termenelor si resurselor.
  • Ajuta la imbunatatirea cunoasterii interpersonale si a relatiilor in cadrul echipei.
  • Consolideaza spiritul de echipa si sentimentul de apartenenta la companie.
  • Poate fi folosit pentru comunicarea mesajelor cheie ale programului.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158