Fabrica de Ritm

Aceasta activitate va sparge barierele intre participanti si va oferi o experienta de neuitat de lucru in echipa, comunicare la unison si cooperare armonioasa cu ajutorul unui limbaj dincolo de cuvinte: RITMUL.

Toti participantii se vor conecta la acelasi puls: o misiune comuna, o singura voce.

Folosind instrumente neconventionale de percutie facilitatorii nostri ii vor antrena pe participanti pentru a crea impreuna o muzica a companiei si un nivel de energie fara precedent!

Grupul va trece rapid de la dizarmonie la armonie perfecta. Nu este nevoie de nici un fel de pregatire muzicala. Entuziasmul si ritmurile simple dar contagioase propuse de facilitatorii nostri vor „prinde” rapid pe toata lumea si vor crea o atmosfera electrizanta!

In timp ce canta folosind instrumentele de percutie, fiecare participant va contribui la conducerea „orchestrei” si isi va face auzita ”vocea” in cadrul echipei contribuind la obtinerea extraordinarului efect de ansamblu.

Participantii vor invata diverse ritmuri, diferite sectiuni ale salii vor mentine aceste ritmuri diferite, prin combinarea acestora obtinandu-se efecte auditive si emotionale deosebite.

In final participantii vor crea propriul ritm: ritmul companiei si vor pleca energizati si incantati de ceea ce au facut atat ca indivizi cat si ca echipa.

GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158