Discursul Echipei

Povestile au puterea magica de a ne emotiona. Povestile cele mai bune schimba felul in care vedem lucrurile si ne determina sa actionam altfel. Membrii echipei voastre detin o multime de experiente inspiratoare pe care le pot folosi pentru a crea impreuna un discurs motivational.

Acest program poate fi precedat de activitati de lucru in echipa indoor sau outdoor care vor stimula dinamica si creativitatea echipei. Participantii vor folosi un ghid practic si amuzant pentru realizarea discursului precum si materialele puse la dispozitie.

Discursul Echipei solicita capacitatea de adunare si sumarizare a diferitelor perspective ale participantilor, oferindu-le ocazia de a colabora pentru a crea un mesaj adaptat audientei, a alege suportul vizual potrivit si a comunica cu impact.

Participantii pot pregati discursul alegand dintre o multime de formate: prezentari de vanzari, focus grupuri, lansari de produse sau reclame. Programul este structurat astfel incat roluri si responsabilitati specifice sunt alocate fiecarui participant pentru a permite descoperirea unor aspecte esentiale privind creativitatea si performanta in echipa.

In final fiecare echipa isi prezinta discursul in aplauzele colegilor.

GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158