Concursul de Vinuri

Concursul incepe cu o scurta istorie a vinului prezentata de expertul nostru oenolog. Participantii vor degusta apoi vinuri albe si rosii insotite de aperitive si de posibilitatea de a pune intrebari expertului in vinuri.

Impartiti in grupe de lucru vor primi instructiuni si materialele necesare pentru a produce si a simula lansarea pe piata a propriului brand de Sangria – o bautura specifica Spaniei si Portugaliei.

Participantii vor prepara bauturile, vor crea strategii de marketing, etichete, moduri de prezentare si promovare (un banner publicitar si un cantec sau jingle promotional) incercand sa faca din Sangria lor un succes mondial!

In final are loc concursul care include desigur si degustarea bauturilor in stilul specialistilor oenologi.

Concursul de vinuri este un program de teambuilding deosebit care incurajeaza creativitatea, curajul de a experimenta si coperarea in cadrul echipei pentru a realiza cel mai bun produs si plan de marketing.

Acest program poate schimba modul in care echipa priveste strategiile de marketing prin includerea unei sesiuni speciale care sa-i introduca pe participanti in gandirea strategica de ultima generatie a „oceanelor albastre” – cum sa ne facem competitia irelevanta reusind sa adaugam valoare pentru clienti in conditiile minimizarii costurilor!

De ce recomandam Concursul de Vinuri pentru echipa voastra?

  • Este ideal pentru animarea unei conferinte, ca teambuilding motivational, pentru sarbatorirea unui succes sau poate fi folosita cu ocazia organizarii unei petreceri de firma.
  • Permite manifestarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei.
  • Stimuleaza imbunatatirea cunoasterii si relatiilor interpersonale.
  • Dezvolta abilitatile de prezentare si de elaborare a strategiilor de marketing.
  • Poate fi combinata cu o sesiune care sa-i introduca pe participanti in gandirea strategica de ultima generatie a „oceanelor albastre”.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158