Comoara din Munti

Participantii sunt impartiti in grupe de lucru care au o misiune comuna: gasirea Comorii. Am realizat acest program atat la munte cat si la mare (caz in care a fost evident vorba despre Comoara Marii Negre).

Programul poate fi realizat in doua variante, cu diferite grade de solicitare fizica. Varianta cu nivel redus de solicitare fizica combina programele Vanatoarea de Fotografii cu Festivalul de Teatru, iar varianta cu nivel mediu de solicitare fizica combina o succesiune de 4 activitati outdoor de lucru in echipa cu alte doua activitati de organizare si stimulare a creativitatii (Adu-l aici! si Construieste si lauda!).

In ceea ce priveste activitatile outdoor puteti alege din peste 40 de activitati dezvoltate de-a lungul timpului de catre departamentul nostru de creatie.

Actiunea se deruleaza intr-un ritm rapid, sub presiunea timpului si contribuie la dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, comunicare pentru coordonarea actiunilor, management al timpului, rezolvarii de probleme in echipa precum si la consolidarea spiritului de echipa.

Secventele de actiune pot fi insotite de sesiuni de reflectie facilitate de trainerii nostri care pot fi structurate in diferite modalitati pentru a sprijini atingerea obiectivelor urmarite.

In final participantii vor coopera pentru a gasi Comoara si vor sarbatori succesul!

De ce recomandam Comoara din Munti pentru echipa voastra?

  • Permite analizarea modului de lucru al echipei, modului de alocare a rolurilor legate atat de sarcini cat si de procese si descoperirea aspectelor care necesita imbunatatire.
  • Permite manifestarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei.
  • Ii provoaca pe participanti sa coopereze si sa inoveze in conditii de presiune a termenelor si resurselor.
  • Ajuta la imbunatatirea cunoasterii interpersonale si a relatiilor in cadrul echipei.
  • Sprijina dezvoltarea unei atitudini proactive orientata catre gasirea solutiilor si depasirea obstacolelor.
  • Consolideaza capacitatea de rezolvare a problemelor in echipa.
  • Se adreseaza tuturor stilurilor de invatare ale participantilor prin varietatea de probe de echipa incluse.
  • Este un program dinamic si energizant.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158