Comando

Participantii vor fi pusi in situatia de a simula o actiune militara complexa care va constitui o experienta intensa de invatare din actiune.

Impartiti in echipe de lucru participantii vor primi echipament (uniforme, arme de paintball, statii de emisie-receptie, harta si busola) si vor fi introdusi in atmosfera misiunii de catre instructorii nostri care au facut parte din trupele speciale din Afganistan: sunt echipe de comando care vor colabora pentru capturarea teroristilor si salvarea ostatecilor.

Pe parcursul misiunii ei vor trebui sa participe la o serie de actiuni: dezamorsarea unei bombe, transportul ranitilor intr-o zona periculoasa, decodificarea unui mesaj capturat de la teroristi, deplasare cu ATV-uri, construirea unui adapost pentru noapte in padure, construirea si traversarea unei punti de franghie, confruntarea cu teroristii si salvarea ostatecilor.

In sesiunea de After Action Review (reflectie) care insoteste acest program sunt abordate teme referitoare la posibilitatea utilizarea strategiilor militare in afaceri, managementul timpului si resurselor, comunicare performanta, conducerea echipei in situatii de criza.

De ce recomandam Comando pentru echipa voastra?

  • Este un program dinamic care constituie o experienta de invatare intensa.
  • Simuleaza gestiunea situatiilor de criza
  • Permite testarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei in situatii de criza.
  • Ii provoaca pe participanti sa fie practici si inovativi in conditii de presiune.
  • Necesita capacitati de gandire si executie atat independente cat si interdependente.
  • Abordeaza utilizarea strategiilor militare in afaceri.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158