Clubul de Golf

Participantii sunt impartitit in grupe de lucru care primesc materialele necesare pentru a construi in sala de conferinta sau in apropierea acesteia cate o sectiune dintr-un teren de mini-golf.

Este o activitate care implica rapid toti participantii, nu necesita cunostinte prealabile de golf si conduce la imbunatatirea creativitatii, planificarii, organizarii, managementului timpului, cooperarii si comunicarii.

Participantilor li se poate cere ca prin modul in care realizeaza amenajarea terenului de mini-golf sa incorporeze mesaje cheie ale programului sau simboluri ale companiei.

Se pot acorda premii pentru creativitate, comunicare cu impact, usurinta in utilizare sau alte criterii.

Grupele de lucru vor comunica pentru a stabili care este succesiunea cea mai buna in care sa fie parcurse diferitele parti ale cursei de golf, isi vor alege reprezentanti si vor organiza propriul Turneu de golf!

De ce recomandam Clubul de golf pentru echipa voastra?

  • Este un program foarte potrivit pentru dinamizarea unei conferinte sau ca parte a unui program de teambuilding motivational derulat indoor sau outdoor.
  • Stimuleaza creativitatea participantilor si ofera un spatiu de exersare a abilitatilor de management al proiectelor.
  • Permite manifestarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei.
  • Ii provoaca pe participanti sa fie practici si inovativi in conditii de presiune a termenelor si resurselor.
  • Necesita capacitati de gandire si executie atat independente cat si interdependente.
  • Poate ajuta la reflectarea mesajelor cheie ale programului, la comunicarea valorilor sau a obiectivelor strategice ale companiei.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158