Cetatea Ascunsa

Participantii sunt impartiti in grupe de lucru care au o misiune comuna: dezlegarea misterului Cetatii Ascunse. Legenda spune ca descoperitorii vor obtine performante extraordinare lucrand impreuna si ca vor beneficia de 100 de ani de bucurie si prosperitate pentru ei si urmasii lor.

Pentru a descoperi Cetatea participantii vor parcurge o serie de probe de lucru in echipa a caror varietate se adreseaza tuturor preferintelor si stilurilor de invatare. Puteti alege din peste 40 de activitati dezvoltate de-a lungul timpului de catre departamentul nostru de creatie.

Actiunea se deruleaza intr-un ritm rapid, sub presiunea timpului si contribuie la dezvoltarea abilitatilor de planificare, organizare, comunicare pentru coordonarea actiunilor, management al timpului, rezolvarii de probleme in echipa precum si la consolidarea spiritului de echipa.

Secventele de actiune sunt insotite de sesiuni de reflectie facilitate de trainerii nostri care pot fi structurate in diferite modalitati pentru a sprijini atingerea obiectivelor urmarite.

Aventura poate dura de la o jumatate de zi la o zi intreaga. In final participantii vor coopera pentru a dezlega misterul Cetatii si vor sarbatori succesul!

De ce recomandam Cetatea Ascunsa pentru echipa voastra?

  • Permite analizarea modului de lucru al echipei, modului de alocare a rolurilor legate atat de sarcini cat si de procese si descoperirea aspectelor care necesita imbunatatire.
  • Permite manifestarea capacitatilor de conducere, planificare, organizare si executie din cadrul echipei.
  • Ii provoaca pe participanti sa coopereze si sa inoveze in conditii de presiune a termenelor si resurselor.
  • Ajuta la imbunatatirea cunoasterii interpersonale si a relatiilor in cadrul echipei.
  • Sprijina dezvoltarea unei atitudini proactive orientata catre gasirea solutiilor si depasirea obstacolelor.
  • Consolideaza capacitatea de rezolvare a problemelor in echipa.
  • Se adreseaza tuturor stilurilor de invatare ale participantilor prin varietatea de probe de echipa incluse.
  • Este un program dinamic si energizant.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158