Biciclete pentru Copii

Tema responsabilitatii sociale este tot mai actuala iar noi cu totii dorim sa ne ajutam semenii si sa avem o contributie pozitiva in lume. Acest program special va ofera ocazia sa va consolidati echipa si in acelasi timp sa daruiti unor copii defavorizati cu varste intre 6 si 12 ani prima lor bicicleta!

Participantii sunt impartiti in echipe care concureaza intr-o serie de probe de echipa indoor sau outdoor pentru a obtine cat mai multi bani cu care pot cumpara de la standul special amenajat de noi subansamble si piese de bicicleta, unelte si schite de asamblare.

Abilitatile de lucru in echipa, conducere, planificare, rezolvare de probleme, management al timpului si prioritatilor vor fi puse la incercare.

In final bicicletele asamblate vor fi donate copiilor ceea ce va produce o puternica emotie pozitiva participantilor la program.

De ce recomandam Biciclete pentru Copii pentru echipa voastra?

  • Constituie o ocazie de a consolida echipa si de a darui biciclete copiilor defavorizati.
  • Consolideaza capacitatea de rezolvare a problemelor in echipa.
  • Se adreseaza tuturor stilurilor de invatare ale participantilor prin varietatea de probe de echipa incluse.
  • Are un puternic efect motivator.
  • Rezultatele obtinute (descoperirile privind aspectele care genereaza performanta in lucrul in echipa) se imprima pe termen lung in memoria participantilor datorita puternicei incarcaturi emotionale a evenimentului.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158