Aventura Stargate

Echipa voastra are ocazia de a participa la aventurile descrise in bine cunoscutul serial Stargate. Ati trecut prin Poarta Stelara in cadrul unei misiuni speciale insa Poarta s-a defectat si nu va mai puteti intoarce acasa. In incercarea de a reveni pe Pamant echipa voastra nimereste în diverse lumi ciudate in care localnicii va vor supune la diverse incercari promitandu-va ca in schimbul reusitei va vor spune cum puteti sa va intoarceti. Dupa fiecare încercare trecuta cu succes veti primi bucati dintr-un puzzle care conţine informaţii vitale pentru reuşita misiunii. Misterul nu poate fi dezlegat decat prin cooperarea cu celelalte grupe de lucru.

Dupa parcurgerea fiecarei incercari „localnicii” (trainerii nostri) vor conduce o scurta sesiune de reflectie (After Action Review) care va va ajuta sa constientizati aspectele cheie pentru cresterea performantelor.

Incercarile constau in rezolvari de probleme in echipa, parcurgerea unor probe de consolidare a increderii si de stimulare a creativitatii. Toate se deruleaza sub presiunea timpului, se adreseaza atat celor care prefera solicitari mentale cat si celor care prefera solicitari fizice si raspund necesitatilor diferitelor stiluri de invatare ale participantilor.

De ce recomandam Aventura STARGATE pentru echipa voastra?

  • Ajuta la imbunatatirea cunoasterii interpersonale si a relatiilor in cadrul echipei.
  • Promoveaza cooperarea si colaborarea
  • Consolideaza gandirea creativa si capacitatea de rezolvare a problemelor in echipa
  • Dezvolta abilitatile de lucru in echipa, planificare, organizare, comunicare si management al timpului.
  • Motivarea si energizarea participantilor prin realizarea in echipa a unor performante deosebite.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158