Aventura Intergalactica

Sunteti membrii ai Fortei de Pace Intergalactice in anul 2144. Pe ecran ruleaza un slide show cu imagini ale Universului. Va veti angaja intr-o competitie prieteneasca cu alte echipe pentru a zadarnici planurile extraterestrilor care comploteaza impotriva Pamantului.

Aventura Intergalactica este un teambuilding dinamic care necesita colaborare, conducere, planificare si comunicare eficace. Participantii sunt impartiti in grupe de 8-10 persoane care au misiunea de a gasi planeta inamica, a inlatura pericolele existente si a distruge mijloacele de comunicare ale inamicului.

Echipele au de indeplinit in acest scop un numar cat mai mare de misiuni de lupta intr-un termen limita de 20 de zile (fiecare zi dureaza 10 minute). Pe parcursul exercitiului echipele primesc noi informatii pe masura ce au loc evenimente neprevazute. Acestea vor solicita flexibilitate, adaptarea planurilor initiale si comunicare intre echipele de lucru pentru reusita misiunii.

Participantii vor descoperi ca fiecare membru al echipei contribuie la eficacitatea de ansamblu a acesteia si vor vedea paralele intre actiunile lor din timpul simularii si comportamentele de la locul de munca. Echipa isi va imbunatati comunicarea, capacitatile de colaborare si nivelul de incredere pe masura ce parcurge Aventura Intergalactica.

De ce recomandam Aventura Intergalactica pentru echipa voastra?

  • Planificarea este esentiala. Echipele trebuie sa isi coordoneze eforturile pentru indeplinirea misiunii impotriva inamicului comun.
  • Lucrul in echipa este un factor critic. Echipele au de castigat daca colaboreaza intre ele.
  • Comunicarea eficace face diferenta dintre organizare si confuzie.
  • Participantii sunt recompensati pentru asumarea unor riscuri moderate, in timp ce agresivitatea, competitivitatea si secretomania au un impact negativ asupra rezultatelor obtinute.
  • Flexibilitatea este esentiala. Noile informatii trebuie integrate in planurile existente care vor fi adaptate in consecinta.
GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158