Actiune Salvamont

Participantii vor fi pusi in situatia de a simula o actiune de salavare montana contra cronometru.

Ei primesc un mesaj SOS apoi trebuie sa localizeze pozitia accidentatilor pe harta, sa se organizeze, sa pregateasca echipamentul pentru interventie si sa inceapa cautarea. Odata accidentatii gasiti ei le vor acorda primul ajutor si apoi vor pregati targi improvizate cu ajutorul carora ii vor transporta pana la Refugiul Salvamont indicat pe harta de unde pot primi asistenta medicala specializata.

Adaugati la complexitatea acestei simulari faptul ca ea se deruleaza de obicei pe timp de noapte, la lumina lanternelor pentru a intelege mai bine dimensiunea provocarii la care va fi expusa echipa voastra!

Exercitiul poate dura de la 45 de minute la cateva ore in functie de obiectivele programului si de forma fizica a participantilor.

Exercitiul pune la grea incercare capacitatile de conducere, organizare, comunicare si orientare ale participantilor.

Sentimentul de apropiere dintre participanti pe care il creeaza acest exercitiu prin confruntarea cu dificultatile si intunericul este extraordinar! Este o experienta care ii conecteaza pe oameni si ajuta echipa sa-si descopere intr-o maniera palpabila punctele forte si pe acelea care necesita imbunatatire.

Pe toata durata aplicatiei trainerii nostri - cu experienta in actiuni de salvare montana - vor asigura securitatea participantilor.

GEMBA CONSULT SRL
Aleea Ion Agarbiceanu
nr. 3-11, Bl. B, Ap. 12
Sector 3, Bucuresti
0722 260 158